Jo yli 30 vuotta luontaislääketieteen ammattialan järjestö ”Freie Heilpraktiker e.v.” on tehnyt tiedostus- ja suhdetoimintatyötä ja pyrkinyt nostamaan luontaislääketieteen alan profiilia. Tarjoamme tietoa ja neuvoa, organisoimme koulutuksia, kongresseja ja messuja. Järjestämme myös alueellisia kursseja kiinnostuneille.
Teemme aktiivisesti tiedotus- ja suhdetoimintatyötä luontaislääketieteellisten ammattien puolesta. Pyrimme vaikuttamaan lääkepoliittiseen ja ammattialan politiikan imagoon nostamalla näkyvyyttä. Sen lisäksi kannatamme potilaidemme sekä kollegoiden intressejä. Lehdistölle on saatavilla laaja tietopaketti perusteellisesti tutkittua materiaalia.
Potilaat voivat hankkia meiltä ammatillista ja käytännöllistä tietoa luontaislääketieteen alan ammattikuvasta ja työn menetelmistä. Saatavilla on myös hyödyllistä tietoa koulutuksista sekä luontaislääketieteen ammattilaisten yhteystiedot.
Koulutuksista kiinnostuneille on saatavilla tärkeimpiä yleistietoja, eri konsultaatiomahdollisuuksia sekä mielenkiintoinen seminaaritarjous.
Teemme myös yhteistyötä muiden ammattialan järjestöjen kanssa tärkeissä järjestöjen ulkopuolisiin ja poliittisiin liittyvissä asioissa.

Yhteystiedot:

Freie Heilpraktiker e.V.
Benrather Schloßallee 49-53
40597 Düsseldorf
Saksa / Germany
e-Mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!