Sedan mer än 30 år driver ’Berufs- und Fachverband Freie Heilpraktiker e.V.’ offentlighetsarbete och engagerar sig för yrket som Heilpraktiker (= ung. naturläkare). Vi erbjuder information, rådgivning, vidareutbildning och organiserar kongresser, mässor och regionala arbetsgrupper.
Vi upplyser intensivt om yrket som Heilpraktiker. Därför informerar vi i offentliga sammanhang om yrket som naturläkare, även i medicinpolitiska och yrkespolitiska sammanhang. Samtidigt engagerar vi oss för våra patienters och kollegors intressen. Dessutom erbjuder vi pressen och politiker omfattande och djupgående information.
Patienter kan informera sig om yrket och det allmänna arbetssättet och få namn på och information om naturläkare i sin närhet. Alla som är intresserade av en utbildning till naturläkare eller vill göra en terapeutisk vidareutbildning hittar viktig information, rådgivning och intressanta kurser hos oss. Vi arbetar överregionalt ihop med andra yrkesförband beträffande viktiga yrkespolitiska frågor.

Kontakt:
Freie Heilpraktiker e.V.
Benrather Schloßallee 49-53
40597 Düsseldorf
Tyskland / Germany
e-Mail Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!